Filmer

Last inn flere filmer
11 Februar 2016

Bukse for menneskeprodusenter

Alle bukser kan bli en gravidebukse!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil ikke påstå at avdelingene med klær for gravide bugner over av plagg som frister. Men jeg kommer stadig over bukser i skapet mitt og i butikker som jeg gjerne skulle tatt på meg. Problemet er jo at jeg ikke er i nærheten av å få igjen buksesmekken…

Dette problemet har jeg løst med en superenkel SYOM- oppskrift som gjør at alle bukser kan bli en gravidebukse. Konseptet er enkelt, du fjerner det på buksen som er for stramt, også syr du på et stykke stretchstoff. Og da kommer de korte, prisvennlige skjørtene som man finner i de fleste kjedebutikkene veldig godt med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har jo bare et par måneder igjen som preggis, og det geniale med denne oppskriften er at buksen jeg syr om er såpass lav i livet at jeg kan sprette av linningen uten å ødelegge den, sy på et stretchskjørt der linningen har sittet, og når jeg ikke er gravid lengre, kan jeg sy på linningen igjen!

Når du lager buksen din selv kan du velge akkurat hvor høy du ønsker den, jeg synes det er behagelig at buksen går til helt under BH-en. Holder nurket godt og varmt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og nå som jeg har sorte jeans med skikkelig sleng (noe jeg ikke har kommet over i noen butikker med klær for menneskeprodusenter) kan jeg hente frem vintage-skipperluen og den maritime genseren min.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oppskrift på gravidebukse finner du HER! 

Lykke til.

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!