Monthly Archives: March 2012

Grønn tråd.

Grønt headset fra WESC// bukse og skjorte fra Bikbok// skinnjakke Zara// briller D&G// sekk Alexander Wang// på øret: (varmer opp til Øyafestivalen!)

Pastellpunk.

Når sommeren kommer skal jeg gå all-in på pastellfronten. Men før den tid varmer jeg opp med å kombinere pastell med røffere materialer som sort skinn og grungede detaljer som platåsko og skinnsekk for at det ikke skal bli for sukkersøtt. Også har drømmesekken fra Alexander Wang flyttet inn i garderoben. Den har blitt veldig […]

Snippstrø.

Jeg ser på en enkel skjorte som et blankt lærret. Du kan dekorere, brodere og leke deg frem til et helt unikt plagg. Her om dagen fant jeg en slitt gammel, sort skjorte som trengte et ansiktsløft så jeg dekorerte snippene med et strø av glassperler, nagler og annet smågodt. Så finn frem nål og […]

Eyecandy.

Mary Katrantzou sin høst/vinter kolleksjon er noe av det råeste jeg har sett på lenge. Mønstermania i en uharmonisk harmoni, edgy og sylskarpe siluetter krydret med komiske detaljer og mønsterkombinasjoner få klarer å gjennomføre såpass elegant. Dette er kjærleik.      

Floral.

Da var en sesong av tweet4tweet over, det har vært som en alenehjemmefest i cyberspace. Litt vondt, gøy og utrolig lærerikt. I siste episode hadde jeg på et skinnskjørt fra Samsøe samsøe, armbånd fra h&m, skjorte fra Zara og favorittskoene mine, burgunderfargete fløyels dr.martens!