Filmer

Last inn flere filmer
26 Februar 2015

Bjarne Sins…….

....var det muttern trodde jeg sa da jeg sa "behind the scenes" til henne her om dagen. Jeg elsker muttern. <3 Uansett, med eller uten Bjarne kommer det her et lite bildedryss fra behind the scenes på min siste fotoshoot med David Andersen og historien om diamanter som gikk i dass.

IMG_446683662

Jeg er ansiktet utad for den tradisjonsrike gullsmeden David Andersen i 2015, og i forrige uke samlet vi et dreamteam og en haug juveler og snæks på Whitelight Studios i Oslo for å ta bilder. Megasuperduperfotograf  Jørgen Gomnæs og hans team sto for fotograferingen, Linn fra Gevir fiksa sminke, og Lene fra Clou Oslo var sveismester, eller frisør som det kan kalles. Og som en liten marengs på toppen av denne deilige kaken med folk hadde vi en fransk stylist som hadde med seg klær, l´attitude og eleganse fra Paris, Agnes Poulle<3. Jeg blir altså så satt ut av kule franske damer at jeg svelger alt de sier rått. Om hun hadde sagt at det var superhot å beholde badehetten på, så hadde jeg valset rundt i Oslo med badehette.

image1

Som du skjønner, alt var fryd og gammen og jeg unnet meg en kjapp tur på toalettet for å late vannet mellom to bilder. Med alle fingrene proppet med ringer til svimlende summer skulle jeg bare flippe ned setet som en gentleman før meg hadde latt stå oppe….. PLOPP sa det! Og der nede i doskålen opplevde en feit diamantring sitt første møte med den virkelige verden. Jeg måtte handle raskt så ikke dodraugen og strømmen tok tak på “my precious” og førte den ut i uendeligheten. Da var det bare å kjøre hånda dypt ned i skåla og redde stakkaren. Puh! Da var det bare å tømme såpedispenseren og fortsette shooten som om ingenting hadde skjedd. Litt gøy at det skjedde på akkurat den shooten som handler om å kjøre hendene så tett opp i ansiktet som mulig…gjerne i munnen også.

image4

Nam! Dovann!

image5

Meg og Agnes<3

IMG_1064

mmmm!

Jeg er også i gang med å designe egen smykkekolleksjon, det er fantastisk gøy. Leker meg med Art Deco tiden og forskjellige steinmaterialer.

IMG_1056

Heldig plassering på den foundationflasken. Rett hjem!

image3IMG_1036Gleder meg til å se de ferdige bildene!

 

Andre artikler

Stang inn!

Sjekk ut denne enkle og morsomme oppskriften på hengende klesstang.