Filmer

Last inn flere filmer
23 Januar 2015

Costume Awards

er jo en av årets store mote- happeninger, og da gjelder det fylle på med pynt, stæsj, glæm og litt pynt på toppen av det.

Og når det skal pyntes, er det ingen bedre steder å starte enn på Gevir. Der står Norges råeste sminkører og hårstylister linet opp for å føne, vippe, male, kure og pudre en skokk damer festklare. Og om det skulle være behov for hår i kaffen, eller på hodet- har de en spekket hårmeny.

IMG_0494Silje og Live har flere talenter enn å se dritbra ut på radio. På dette bildet sitter Silje i løse luften. Ingen stol! Utrolig.

IMG_0508

Gitte har enda ikke oppdaget krypene bak henne.

IMG_0503Jeg har gått til anskaffelse av mitt første Chanel plagg. En rødoransj kort klassiker fra 1993. Med kanter i lakk og logoknapper. Herregud, så stas. Den er kjøpt på ETSY, et fantastisk nettsted for de som liker å handle brukt med det lille ekstra.

IMG_0569 IMG_0560 IMG_0558

Fikk preika litt vintage Chanel med en av Oslos største og flinkeste vintageentusiaster, Åsa. Hun driver Velouria Vintage i Oslo. Et must om du er i byen.

fotosara__3

Foto: Sara Johannessen, @fotografsara

Maria Mena fikk seg en aldri så liten overaskelse under utdelingen da Sam Smith hadde en utrolig fin videohilsen til henne om hvor stor fan han er av musikken og ærligheten hennes. FOR en dame!

FullSizeRender

Jeg klarte å lure med meg to priser! Eller folk har stemt da- noe som er ekstra stas! Fikk prisen for beste Instagram og Best kledde kvinne. Den siste prisen varmet godt i et gjenbruktshjerte. Det er så kult at folk setter pris på redesign, gjenbruk og klær med sjel. Så takk til alle som har stemt!

IMG_0056-NY

Foto: Hanne Erøy, @hellohanne

IMG_0091

Foto: Hanne Erøy, @hellohanne

IMG_0514

Favorittdingsen min tok seg en liten pause i dansingen og var med. (smilefjes med hjerter i øynene)

af220115-087_0

Noe annet som er stas med å vinne pris er at man får stå ved siden av og ta bilde med skikkelig kule og pene gutter, nesten som at man er sammen med de. Litt som “Dama Til, in real life”. Her fra 2012, 2014 og i år.

IMG_0408

Jeg var skikkelig kul med Ida og Live og lot de holde prisen. Men bare i noen sekunder da.

costumecollJeg stylet Chanel toppen med et skjørt fra Sandro, sokker i pumpsene fra Zara og en veske fra Sandro som jeg har byttet ut lenken på for å få litt mer Chanel- preg på den. IMG_0516

Jeg klarte å lure til meg et kyss av en av Oslos fineste og deiligste damer, Maaaaalin!

IMG_0525 IMG_0526Saklig gjeng. IMG_0533

Norges best kledde mann, Stian Blipp, lider for fashion og droppet sokkene, som fører til gnagsår. DET kaller jeg Passion 4 Fashion. Også fikk vi en ny venn, hang loose- mannen.

IMG_0539

Vell hjemme.

Untitled

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!

Enarmet banditt

Med en liten dose kleptomani, en god saks og en gammel skjorte, har du deg en ny topp.

Gavejaget

Vi i Tise har gjort det superenkelt for deg som vil satse på gjenbruk i jula!

Tidenes kostymesalg.

Den Norske Opera & Ballett selger unna tusenvis av kostymer, og jeg fikk ta en sniktitt!

The Office

Endelig er mitt nye syverksted ferdig!