Filmer

Last inn flere filmer
20 April 2015

Dåpslue og badass vestkantfruer

På søndag var jeg i dåpen til verdens deiligste lille sukkertøy, Annie Bera! Annie vet det ikke enda, men vi skal bli bestevenninner.

Jeg er så utrolig heldig at jeg er utnevnt som fadder for datteren til en av mine beste veninner.  Og dette vennskapet starter med matchende antrekk. Jeg hadde nemlig noen blonder igjen etter at jeg hadde sydd brudekjolen min, og de brukte jeg på dåpsluen til Annie!

_DSC4857

Meg og mine forlovere, bestevenninne Trine og søster Thea.

 

Det var datteren til min kjære forlover som ble døpt. Vi har gått i klasse sammen i 13 år og har fulgt hverandre gjennom hele livet.

Men før dåpen i Frogner kirke fikk jeg øye på en gangstergamling som avkreftet fordommen om at alle frognerfruer er fisefine jåledamer. Hun her hadde flavah og bling! Jeg elsker henne <3FullSizeRender

Briller fra det norske merket Kaibosh. Mine altså. Hennes er en sladd. Vet ikke hvor du kan kjøpe det…

IMG_3470Dåpsklare!

Jeg kjøpte en enkel dåpslue og sydde på blonder fra brudekjolen min, bånd og glassperler. IMG_1615 IMG_1650

IMG_1656

Oppskrift på dåpslue, steg for steg, finner du HER! 

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!