Filmer

Last inn flere filmer
17 Oktober 2015

Den usminka sannheten fra regnskogen.

Jeg har laget en aldri så liten videodagbok fra min livs opplevelse.

Når man er en godt vant byjente med surfetur på Bali som det mest eksotiske man har opplevd da kan man bli litt svett i henda når man får i oppdrag å reise dypt inn i verdens mest myteomspunnete regnskogen i et land man knapt har hørt om, Papaua Ny-Guinea.

Papua Ny-Guinea er et land i Oseania og omfatter den østlige delen av verdens nest største øy, Ny-Guinea.

70% av regnskogen på Papua Ny-Guinea er fortsatt inntakt. Men skogen og folkene som bor der er under konstant press fra internasjonale selskaper som vil forsyne seg grovt av naturressursene deres.

Her kan du se meg på mitt mest svette og minst sminkede på den mest utrolige reisen jeg noen sinne kommer til å oppleve.

Husk å følg med å Tv-aksjonen fra klokken 16.00 på NRK1, Søndag 18.oktober.

Og husk å ta ut cash til bøssebæreren! Sammen skal vi vokte regnskogen og edde et område større en Norge og Danmark til sammen! Regnskogen er livsviktig for klima og alle de 260 millioner menneskene som bor der.

Vil du lese mer om hvordan det var å bo i regnskogen? Gå inn HER! 

Andre artikler

I hear ya!

Jeg har både opplevd store flauser og akutt krampegråt gjennom min lydbokkarriere som startet på barneskolen.

The Force Awakens

Sjekk ut min Star Wars™-inspirerte look og vinn eksklusiv makeover-dag!

Kul kultur tur

De beste gavene er de som er forsinket og tynget med dårlig samvittighet. Berlinturen var intet unntak.