Filmer

Last inn flere filmer
07 November 2015

En dag i mine sko

Bli med på redesignverksted og vinn Timberland-sko!

Skokjeden Mani har en stor lidenskap for sko. Og de har laget en serie små, inspirerende filmer hvor de henger på og gir et innblikk inn i livet til andre med en stor lidenskap. I mitt tilfelle, lidenskapen jeg har for søm og redesign. Sjekk ut filmen over!

 

MANI_Logo_EDIMS_sort_jennyskavlan

Jeg startet å sy da jeg var åtte, ni år gammel. Moren min var kostymedesigner og hadde et stort syrom i barndomshjemmet der jeg vokste opp. Jeg fikk utfolde meg fritt i syrommet og lagde alt fra klær og vesker til kosedyr. Jeg husker jeg tok alle frokostblandingeskene på et tidspunkt da jeg fant ut at pappen passet ypperlig til å stive opp bunnen i vesker.

Noe av det første jeg sydde på maskin var denne bamsen!

IMG_0197_Fotor

Flaks for oss digger både jeg og Mani Timberland-sko! De er klassiske, har holdt seg relativt uforandret i alle år og kan styles på enormt mange forskjellige måter. Med tidløse kvalitetssko som ikke forandrer seg hver sesong trenger man ikke kjøpe nye sko hele tiden.

IMG_0194_Fotor

Timberland-sko stylet med fuskepels fra Samsøe og gamle jeans.

Jeg må også innrømme at jeg lider av en smule skomani. Jeg har alt for mange sko. Jeg og Thomas har innført en regel om at hvis man skaffer seg et nytt par sko, må man gi bort et man allerede har. Det funker sånn halvveis…

IMG_0196_Fotor

Mani hang på da jeg inviterte en gjeng unge, kreative folk på redesignverksted. Vi skulle sette vårt personlige preg på Timberland sko. Å bytte ut lisser, spraylakke sålen eller mønster på hele skoen, feste myk lammeull på innsiden eller lenker på utsiden av skoen er noen av tingene ungdommene fant på. Det var skikkelig gøy å se hvordan de jobbet og endte opp med sko som virkelig speilet stilen og personligheten deres. Dette er grep man kan gjøre på gamle sko man har liggende, for å gi de et lengre liv!

LS4A1220_Fotor

LS4A1056_Fotor LS4A1273_Fotor

Vil du se alle filmene hvor Mani henger på en dag i livet til et knippe andre spennende jenter, sjekk Facebook-siden deres! 

Vinn sko!

Du kan vinne et par enkle hvite Timbeland-sko med et syom-kit! Jeg sender med lenker, bånd og masse stæsj så du kan prøve deg frem, være kreativ og sette ditt eget preg på et par sko.

IMG_0200_Fotor

Du kan også vinne disse som jeg har redesignet og signert. Jeg har brukt maskeringsteip, teipet opp striper og deretter spraylakket de sølv! De er i størrelse 38.

IMG_0199_Fotor

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet under hvilke sko du har lyst på! Jeg trekker vinneren på tirsdag. Lykke til!

OBS! Vinnerne er trukket!

Solveig har vunnet de stripete! Vi gleder oss til å se jakken;-)

Skjermbilde 2015-11-11 kl. 10.01.17

Og  Charlotte har vunnet de hvite med Syom-kit! Skjermbilde 2015-11-11 kl. 10.05.52

 

Grattis til begge to!!

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med skobutikken Mani og inneholder produktplassering.

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!