Filmer

Last inn flere filmer
27 Mai 2015

Fotoklar på 1-2-3….4

Etter en helg fylt til randen av jobb, fest og friterte fristelser var fotoshoot det siste jeg var klar for.

brura

Helgen var fantastisk, men slitsom. Jeg jobber med en serie til nettsiden min hvor jeg hjelper den kommende bruden Anne Malin med å sy brudekjole av tre gamle kjoler som har tilhørt bestemoren, moren og svigermoren hennes. Det var innspilling lørdag og søndag, og ettersom jeg og brura havnet i Angstbar sin hule hånd på lørdag, var det så vidt jeg klarte å stå på beina på søndag. Så da bar det til hytta til foreldrene mine for 24 timers avslapping søndag kveld. Tanken på fotoshoot dagen etter var ikke til å foretrekke.

IMG_4743For å gjøre meg fotoklar måtte jeg ty til nødtriksene. En løpetur (som sitter ekstra langt inne etter et laaaangt treningsopphold) skrubbings i dusjen og en runde selvbruning.

Også er det én annen ting som gjør at du våkner skikkelig. Og det er å bli overrasket i nettoen av en håndverker klokka åtte på morgenen og hive seg ned under senga i en lynrask ninjamanøver du ikke visste du hadde i deg. Det var vertfall sånn jeg våknet dagen det var fotoshoot. Det anbefales. Ikke.

Men det kan også hjelpe å ha wetlook på hår og hud så du må sprayes med vann hvert femte minutt. Da holder du deg også våken. Nå skal det sies at Linn er en av de råeste i hår og sminkebransjen, så hun lar deg ikke slippe unna vannpistolen om det er wetlook du har bedt om.

P5260193

P5260168

Smykkekolleksjonen min kan du lese om HER. 

Kolleksonen min består av rundt ti smykker. Hoops som du ser på bildene, armbånd, smykker og øredobber.

P5260202 P5260159

Det var en utrolig morsom shoot. Mester Grønn hadde laget den råeste planteveggen til oss, spekket med palmer og tropiske innslag. Og fotografen Jeton hadde kjøpt vintage polaroidfilmer fra 70-tallet, så vi lekte oss med gamle analoge og nye digitale metoder. Det er fantastisk kult å ta bilder på gamlemåten. Man har én sjansje, også er det så spennende å se hvordan bildet blir!

P5260221 P5260226

Ettersom min kolleksjon er inspirert av natur og funky art deco, passet vintagepolaroid og tropiske planter perfekt! Er så gøy når man får leke seg kreativt med andre.

P5260211 P5260237 P5260240

Jeg gleder meg til å vise dere de ferdige bildene og alle smykkene om et par uker!

Andre artikler

Sminkedokke

En 60-talls inspirert sminkelook med masse glød, steg for steg.