Filmer

Last inn flere filmer
08 Mars 2015

Fra skrot til mot(e)

For en liten stund tilbake kunne dere bli med meg på bruktshopping til Antikkvarehuset i Sannergata i Oslo på snapchat, det så ca sånn her ut...

Følg meg på snapchat for mer bruktshopping og andre hverdagslige abligøyer. Jeg heter jennyskavlancom.

Antikkvarehuset er en utrolig kul bruktbutikk, de har alt fra eksklusive lysekroner og danske designmøbler til gamle leker og 80 talls skolepulter. Det er virkelig noe for alle, enten du bare vil kikke eller er på jakt etter noe unikt til hjemmet ditt.

70tallet kommer til å regjere denne vårens motebilde, og du kommer til å regjere stilen med klær fra det faktiske funky tiåret. Det ekte er jo det beste.

trend70s

70tallet fyllte catwalkene da vårens mote ble vist.

Jeg ante ikke at de hadde klær på Antikkvarehuset før jeg oppdaget den lille døren i enden av lokalet, og der fant jeg noen go´biter. De måtte en skikkelig runde i vaskemaskinen før de luktet som de skal, og så var det bare å gå løs med saks og symaskin.

IMG_0877Denne 70talls denim drakten er jo megagøyal og veldig riktig for denne sesongen. Men skjørtelengden var litt traus og drakten var generellt litt for stor. Jeg sydde den inn og opp!

HER kal du se hvordan jeg enkelt sydde drakten mindre og kortere, steg for steg!

Den ferdige drakten etter en runde med symaskonen, stylet med moren min sin semskete kåpe.

IMG_0933IMG_0935 IMG_0937IMG_0910 IMG_0908 IMG_0907Jeg fant også denne mønstrete kjolen som bar preg av 70 og 80 tallet. Mønsteret og skjørtet tilhørte 70 tallet, og skulderputene og cowboydetaljene, 80tallet.

IMG_0880For å gjøre kjolen mer hippie, og og litt mer sexy, gjorde jeg et veldig enkelt grep, sydde ny utringing med strikk.

HER kan du lære hvordan man lager kjole med bare skuldre på 20 min!

IMG_0953 IMG_0964 IMG_0965IMG_0966 IMG_0952 IMG_0968Snart skal jeg vise dere hva jeg har gjort med lampen og de semskede jakken! Følg med.

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!