Filmer

Last inn flere filmer
21 Juli 2015

Freiegarderoben

Ok, la oss tenke koffert.

IMG_0016

Det er noen ting jeg er litt ekstra stolt over. Kanskje ikke de viktigste tingene i livet, men jeg har hypermobile skulderledd og kan smøre meg selv på ryggen, jeg kan nesten alle sangtekstene til Jan Eggum, også er jeg sjukt flink til å pakke masse i en bitteliten koffert. Dette innlegget handler om det sistnevnte. Jan Eggum-låtene kommer på album til høsten.

For jeg og favorittdingsen bestemte oss for å reise til Italia med håndbagasje. Mer mobilt og minimal risiko for å miste bagasjen.

Nå skal det sies at vi mistet et par andre ting. Eller ikke mistet, glemte. Hodene våre har virkelig gått i feriemodus og det var så vidt vi ikke glemte oss selv igjen på rommet da vi skulle hjem fra ferie. Thomas glemte billappen, så jeg måtte kjøre skuteren, vi glemte hotellnøkkelen på skuternøkkelen og leverte tilbake skuteren så hotelleieren måtte stå opp midt på natta for å låse oss inn på rommet vårt. Og han bodde i en annen by. Også, “The grand finale”. Vi glemte passene på hotellet da vi dro. Men kunne heldigvis fly hjem uten pass. Så var det en ting til, men det har jeg glemt.

IMG_0027

I et forhold handler det om å ta og gi. Dette går nok sterkt utover kjærestene til de med en blogg hvor de viser frem antrekkene sine. Som denne bloggen. For over hele verden har gutter og jenter som driver med helt andre ting, måttet bli hobbymotefotografer fordi makkeren deres skal vise frem hva de har på seg. Stakkars. Men jeg ser på golf med Thomas (som er det beste han vet, etter sjokolade) og da får han knipse litt bilder av det narsissistiske trynet mitt. Men noen ganger vinner sjokoladeisen og jeg tyr til speilet…

IMG_0028

Ok, da sitter vi igjen med en ufrivillig hobbymotefotograf og en liten koffert. Og jeg regner med at du skjønner hva som kommer nå. Antrekkene fra den lille kofferten skutt av den ufrivillige hobbymotefotografen.

Jeg elsker å pakke så antrekkene matcher stedet jeg skal. Den Italienske riviera forbinder jeg med litt glam, tidløse plagg og 70talls-vibber. Det er jo også meget begrenset hva man kan shoppe når man ikke har mere plass i bagasjen, så da gjelder det å pakke riktig. Litt gammalt, litt nytt, olashorts og svart skjørt. Skjorte og vide bukser. Hatt og truger. Det med truger var tull, skulle bare sjekke om du fulgte med.

Jeg slanget meg til på Capri. 

P7130453 P7130434 P7130427P7130425

Briller// Linda Farrow, kjole// H&M studio collection, veske//Zara, smykker//Jenny Skavlan by David Andersen

70talls-vibber i gammelt og nytt.

IMG_6764 IMG_6765

Veske// Vintage Dior, briller//Prada, topp og bukse// H&M (veldig gammel bukse)

Klassikere på Capri.

IMG_0023 IMG_0022

Hatt//Lindex (den er sponsa!), skjorte//H&M, Sko//Vintage, skjørt//Sandro, veske//Zara

Isabel Marant-inspirert på budsjett.

IMG_0024 IMG_0025 IMG_0013

IMG_0032

IMG_0012Kjole//H&M, belte//selvlaget, sko//Zara, marmorøredobber//Jenny Skavlan by David Andersen, briller//Prada

Fretex på ferie.

IMG_0006 IMG_0007Bluse og veske//Fretex, skjørt//sandro, sko//vagabond

Boyfriendshirt

IMG_0026

IMG_0001 IMG_0002 IMG_0003 IMG_0008Shorts//Vintage Levis, linskjorte//lånt av Thomas, Hatt//Lindex, Armbånd med marmor, øreringer og ring rundt halsen// Jenny Skavlan by David Andersen, sandaler//Birkenstock

Den lange svarte.

IMG_0009 IMG_0029Kjolen designet jeg i fjor.

Blåmandag på Capri.

IMG_0019 IMG_0020

Jeg har kjøpt én ting på ferie, denne lyseblå linkjolen. Elsker blåfargen! Øredobber//Jenny Skavlan by David Andersen.

Funky Fresh.

IMG_0004

Gammelt silketørkle, Briller//prada, skjørt//Sandro, egendesignet bikini.

Nå bærer det til hytta til foreldrene mine, så da skal det gå i fatterns Crocks og hva enn som måtte finnes i skuffer og skap der.

Ha en deilig sommer videre! 

Andre artikler

Tidenes kostymesalg.

Den Norske Opera & Ballett selger unna tusenvis av kostymer, og jeg fikk ta en sniktitt!

Stang inn!

Sjekk ut denne enkle og morsomme oppskriften på hengende klesstang.

The Office

Endelig er mitt nye syverksted ferdig!

Brosjesjåfør

Jeg kjører en haug gamle brosjer på kåpen for å glæmme den opp.