Filmer

Last inn flere filmer
01 Oktober 2016

Glitrende venninnesko

Jeg har laget unike sko for å feire et langt vennskap.

*dette innlegget er skrevet i samarbeid med skokjeden Mani.

Camilla har en skikkelig lidenskap for sko. Hun har opparbeidet seg en solid samling med rålekre stiletter gjennom årene. Men! Da hun var gravid gikk hun opp en skostørrelse og føttene hennes har forblitt større. Det vil si at skosamlingen ikke kommer til nytte. Og det er triste greier…

img_0333

Camilla fylte nylig 30år og sammen med sin beste venninne gjennom livet, Hanne, skulle hun ha en skikkelig jentefest på hjemstedet Jørpeland for å feire begges 30-årsdag.

Sammen med skokjeden Mani bestemte jeg meg for å lage helt unike og eksklusive sko til begge jentene til den store dagen. Jeg ville lage venninnesko som matchet uten å være helt like. Se hvordan det gikk i videoen over.

Gjør det selv!

Å dekorere en sko med detaljer fra f.eks en kjole en en enkel og dekorativ måte å gi et par sko nytt liv. Om man finner et stoff med påsydde stener, perler osv er det enkelt å bare klippe ut biter å lime rett på. Kanskje du har noen sko som har flekker eller er slitt og trenger en ny overflate, eller kanskje du vil lage unike sko til brudepikene dine..?

Jeg tok utgangspunkt i to par med enkle, sorte pumps fra Mani. Så kjøpte jeg en meget glitrete kjole på Grønland i Oslo. Jeg klippet av detaljene på kjolen og limte de på skoene med kontaktlim.

Hannes sko

Hanne valgte seg ut disse semskete skoene fra Mani, merket heter Marco Tossi. Hun ville ha skikkelig høyde på hælen, og da er det perfekt med platå foran så de er lettere å gå med. For meg var det ypperlig med så tykk hel som jeg kunne lime detaljer på.

img_0331

Etter:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Camillas sko

Camilla ville ha klassiske, sorte pumps. Disse har en tidløs og elegant form og er i ekte skinn, så de sitter godt på foten.

img_0332

Etter:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gratulerer med dagen til Camilla og Hanne fra Mani og meg!

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!