Filmer

Last inn flere filmer
18 Mai 2015

I’m blue dabadee dabadie

Hvorfor ikke gjøre den blåeste dagen i året litt blåere ved å male en vegg denimblå?

P5140411

Jeg og fargen blå har et trygt og godt forhold. Forholdet mitt til gult derimot er litt mer turbulent. Jeg hadde knall gul bobledress som tiåring og gikk under kallenavnet kyllingen. Og for å ikke snakke om den gule neglelakken jeg kastet meg over for noen år siden. Det så jo ut som at man røyke 50 sigg om dagen…

Men blå- den deilige, stabile kompisen som du alltid kan lene deg på, det er fargen sin det. Favorittkjolen min da jeg var liten var en kjole dekket av små, blå blomster. Forglem meg ei het blomsten, det glemmer jeg aldri. Blå gir meg ro i sjela og derfor skal det fra nå av være den første fargen jeg ser om morgenen.

Veggen bak sengen vår er spesialbygget med nisjer som “nattbord” og kontorlamper montert på veggen som leselys. Siden vi bygget leiligheten har veggen vært mørkegrønn. Men nå er den blå!P5140361

Jakten på den perfekte blåfargen var i gang.

Ikke for lilla, og ikke for grønn, ikke for kald og ikke for varm. Ikke for barnslig og ikke for besteborgelig. Jeg ville ha en blåfarge som var leken, frisk og beroliggende. Det var utrolog mye fine fargen fra Lady Pure Color, men valget falt på Lady Pure Color 4619 Denim Blå, noe som også passer utmerket når det er denimuke på bloggen.

Få masse fargeinspirasjon på Lady- bloggen! 

P5140374 P5140373

Jeg elsker dager jeg kan sy, male eller holde på med noe annet praktisk. Når jeg jobber kreativt med hendene flyr timene unna.P5140416 P5140413To strøk et par timer senere var det bare å vente på at herligheten skulle tørke. P5140423

Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet og det er fantastisk å se hvilken forandring en farge kan gjøre. Thomas var også superhappy for den nye veggen! Den lille blomstervasen er kjøpt på loppemarked.

P5140010

P5140013 P5140014P5140045

Vi har også fått hengt opp et av favorittbildene våre over sengen. Det er en illustrasjon av kunstneren Nora Brech som jeg har kjent siden jeg var liten. Hun er utrolig dyktig og selger både trykk og illustrasjoner. Sjekk ut nettsiden henners HER! 

P5140023 P5140040P5140024

P5140011

Her kan du se resten av leiligheten vår! 

Og her kan du se mine vintagefavoritter i leiligheten!

Innlegget er sponset og inneholder produktplassering.

Har du en favorittfarge som du har et godt forhold til?

 

Andre artikler

DIY URO

Lag babyuro av gamle klær!

Strike a pose

Sjekk ut den miljøvennlige handlevesken Miljøagentene og jeg har designet!

Stang inn!

Sjekk ut denne enkle og morsomme oppskriften på hengende klesstang.

The Office

Endelig er mitt nye syverksted ferdig!

Jeg flytter ut!

Slapp av, det er ikke så dramatisk. Jeg trenger verksted og en viss knott trenger barnerom.