Filmer

Last inn flere filmer
01 Mars 2016

Jeg flytter ut!

Slapp av, det er ikke så dramatisk. Jeg trenger verksted og en viss knott trenger barnerom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg og Thomas pusset opp leiligheten vi bor i lagde vi et felles kontor. Et rom med en lang og praktisk pult hvor jeg kunne bruke halve pulten til mine “små” syprosjekter og Thomas kunne lage musikk og styre med sitt på den andre halvdelen. Vi har begge pult da, for å si det sånn. Kneggkneggknegg… Den observante leser vi se på bildene over at Thomas sin halvdel har med tiden blitt til nada, niks, null plass til han. Kun mine prosjekter som har eksplodert i det som en gang var et “felles kontor”.

Jeg har konstant tre-fire redesign eller syprosjekter på gang. Enten det er skoleballkjoler, gravideskjørt eller lamper som jeg også har begynt med. Og jeg kommer til å prøve meg på mer interiøroppskrifter fremover.

Jeg bolber over av idéer på lamper, møbler og annet interiør. Det er så mye gamle skatter der ute som kan bli unike og spennende med små grep.

Jeg startet ikke denne nettsiden fordi jeg har en drøm om å bli blogger og dele alle sider av livet mitt. Jeg vil først og fremst dele gjenbruksinspirasjon, oppskrifter på redesign og smarte tips. Selvfølgelig med et lite innblikk i mye av det som skjer i livet mitt, med det er ikke der hovedtyngden skal ligge når det kommer til innhold.

Og da er et kreativt rom skreddersydd for å lage det innholdet jeg ønsker, midt i blinken og rett rundt hjørnet!

Det er under to måneder til en bitteliten knott vil ankomme verden vår og forhåpentligvis snu den litt på hodet. Jeg har alltid likt at ting er litt på hodet, så jeg gleder meg skikkelig. Knotten skal få litt plass, så det er nok en grunn til at muttern (meg) får seg et skikkelig arbeidsrom utenfor hjemmet.

Og det å skulle lage seg et inspirerende rom hvor man skal utfolde seg kreativt, det er jo også en utrolig morsom oppgave når man har begynt å snuse på hva man kan gjøre med interiør.

Jeg leier nå et rom i et superhyggelig hus midt i byen. Det sitter masse andre kreative spilloppmakere i bygget, så det passer meg midt i den såkalte blinken.

FØR

Rommet var svart med en utrolig hyggelig etasjeovn. Og det var det…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planen er å gjøre rommet lyst, så det virker større. Jeg skal ha en hel vegg med hyller og skuffer til oppbevaring av stoffer, gamle klær, verktøy og påbegynte prosjekter.

Jeg skal ha inn en farge på en vegg. En frisk farge i en mint/grå- tone.

Interiøret skal jeg først og fremst finne brukt, gjerne ting jeg kan redesigne og vise dere hvordan man kan gjøre det selv.

SKATTEJAKT

IMG_1928

Jeg tok en hel dags skattejakt i noen av favorittbruktbutikkene mine i Oslo på jakt etter et unikt interiør! 

På Antikkvarehuset i Oslo bugner det av gamle skatter. Du kan lese mer om Antikkvarehuset HER. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fant noen skikkelig fine ting som skal gi arbeidsrommet mitt et litt eksklusivt og retro preg. En skrivebordslampe og et bord i messing og et 60-talls speil  som kan monteres på veggen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fangsten fra Antikkvarehuset, til en totalpris på 2000kr:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg dro også til Fretex på St.Hanshaugen som har en deilig underetasje med møbler og interiør.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der fant jeg litt forskjellige glassvaser til å ha blomster i, som går godt med fargen jeg skal ha på den ene veggen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Man blir jo litt fargeforvirra av alle de fine fargealternativene, men jeg gikk for Minty Breeze i Lady Pure Color. (Sponset maling).

IMG_1876

IMG_2033

Sist jeg var innom kontoret var det malt hvitt og i kveld skal jeg og Thomas hente en sofa jeg har funnet på Finn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har til og med klart å kjøpe et helt hyllesystem på IKEA, jeg måtte bare tilbake tre ganger for å finne riktig stang.

IMG_2026

Snart skal dere få se hvordan verkstedet mitt er blitt! Jeg må bare bli ferdig først. 

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!