Filmer

Last inn flere filmer
31 Mars 2016

Jeg sitter i saksa!

...Og deler en enkel og morsom oppskrift for å dekorere veggen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Det skal sies at jeg følte meg som søstra til Edward Saksehånd da jeg tok dette bildet. Ser nå at jeg ikke ser SÅ skummel ut som jeg trodde.)

Men! jeg vil våge å påstå at jeg klipper nesten like mye som Putti Plutti Pott, han unge artisten med den ene hitten “Klippe klippe klippe”.

Jeg har vært sløv.

Det går ofte fort i svingene når jeg setter i gang med kreative påfunn og jeg har stått og strevd med sløve sakser utallige ganger. Men det er det en slutt på nå! Fordi Fiskars har utstyrt meg med fantastiske sakser av ypperste kvalitet til enhver anledning!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har en egen skreddersaks, saks til å sprette opp sømmer, sammenbrettbar saks, sikksakk-saks som gjør at stoffet man klipper i ikke rakner… Ja, jeg har rett og slett en saks til enhver klippejobb.

Få oversikt over alle Fiskars-saksene HER! 

Du kjenner sikkert igjen den klassiske, oransje saksen. En allsidig husholdningssaks som det er solgt over 1 milliard (!!) av verden over og klassikeren er utstilt på Modern Museum of Arts i New York!

Det blir morsommere å gå løs på kreative innfall når man har utstyret i orden, så jeg vil anbefale å investere i noen gode sakser så en sløv saks ikke ødelegger skapergleden.

DIY

Den første saksen som skulle få prøvd seg var papirsaksen. Med den var det en drøm å klippe ut papirsommerfugler til å dekorere en vegg med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjekk ut DIY-videoen hvor jeg steg for steg lærer deg hvordan du kan lage dine egne papirsommerfugler til å ha på veggen!

(DIY står forresten for Do It Yourself, om du lurte.)

 

*Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Fiskars.

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!

Jennys Julekule

Jenny Jenssen må passe seg- det er en ny Julejenny i by´n!

Enarmet banditt

Med en liten dose kleptomani, en god saks og en gammel skjorte, har du deg en ny topp.