Filmer

Last inn flere filmer
23 Desember 2016

Jennys Julekule

Jenny Jenssen må passe seg- det er en ny Julejenny i by´n!

Jeg må være Norges tristeste når det kommer til julepynt. Jeg har en slapp julesokk og en liten glassengel. Begge to har jeg fått av en gammal tante så jeg setter de pent frem når jeg får besøk av henne. Men alle de 363 dagene i året hun ikke er på besøk er det rimelig blottet for julepynt. Men nå som jeg er blitt mor har jeg ambisjoner om å lage et julehjem med stjerner i vinduene, krans på døra og juletre som dufter granbar. I år feirer vi jul med familien til Thomas på fjellet- så til neste år skal julekjerringa i meg frem. Jeg håper hun finnes der inne et sted.

Men jeg er jo glad i å lage ting! Så i år har jeg laget min første julekule som en dag skal henge på mitt første egne juletre.

I videoen over kan du lære hvordan man lager Jennys julekuler. Konseptet er enkelt. Du klipper ut biter i papir eller stoff, kanskje du har noen gamle klær liggende som du kan bruke? Også fester du bitene med knappenåler på en isoporkule. Enten kan du bruke knappenåler med perle på knappenålshodet, eller så kan du tre en perle på en enkel knappenål og deretter feste på stoff eller papirbiten. Jeg vil anbefale å bruke Fiskars sine utrolig deilige stoff- og papirsakser. De klipper lett igjennom mange lag så du kan brette stoffet/papiret og klippe ut mange biter på en gang!

Lykke til og gooooooooo`jula!

*Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Fiskars.

Andre artikler

Enarmet banditt

Med en liten dose kleptomani, en god saks og en gammel skjorte, har du deg en ny topp.

DIY URO

Lag babyuro av gamle klær!

Sybølgen

Et lite kreativt avbrekk i babyboblen.

Stang inn!

Sjekk ut denne enkle og morsomme oppskriften på hengende klesstang.