Filmer

Last inn flere filmer
16 November 2015

Julekvelden på kjærringa

Jeg har alltid kjent på panikken og sinnet rundt julekampanjene som starter lenge før advent. Men nå fronter jeg jommen meg en selv.

Jenny jul

 

Jeg mener vi ikke har lov til å prakke julerøde, glitrende kampanjer dekket av pepperkaker, nisser og juletrær i fleisen på folk før det er desember. Det henger nok sammen med at jeg er en julekomprimerer. Jeg komprimerer rett og slett jula fra julaften til andre juledag. Det er stort sett det. Men i det tidsrommet stapper jeg i meg så mye kokkosmakroner, sossisser og klementiner at det tilsvarer forbruket til en vanlig julefeirer.

Jeg har en tradisjon som jeg elsker. På julaften kjøper jeg de fleste gavene på Oslo City, da er det bare meg og resten av unnasluntrerne som har hele senteret helt for oss selv. Flinkisene sitter hjemme iført hjemmestrikka julegenser med mandelen og alle de syv sortene i halsen mens de blør fra fingertuppene etter alle gavene de har spesialinnpakket.

Alle disse julekampanjene minner meg nok bare på hvor treg jeg er med alt som liksom skal gjøres. Så Hanne krogh og Tone Damli må nok fronte jula i år også.

 

Jenny jul 2

 

Eller ikke helt da… litt julefronting kommer det fra meg også i år! For nå står jeg der selv da, med julegliset klistra på i butikkvinduene til smykkekjeden David Andersen.  Jeg er deres frontfigur, noe som er en utrolig morsom oppgave. I tillegg til å stå modell for de, designer jeg også min egen kolleksjon og skal slippe noen nye go´biter før jul. Så følg med!

 

Jenny jul 1

Jenny jul 3

Bildene er tatt av Jørgen Gomnæs, Agnes Poulle har gjort styling, Linn Linnea fra Gevir har gjort sminke og Lene fra Clou Oslo har gjort håret. Dreamteam!

IMG_1056

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med David Andersen.

Vil du lese om hva som skjedde da jeg mistet en av disse svinedyre ringene i do på fotoshooten? Klikk deg inn HER! 

Andre artikler

Jennys Julekule

Jenny Jenssen må passe seg- det er en ny Julejenny i by´n!