Filmer

Last inn flere filmer
18 Januar 2016

Kan jeg få litt sau med den kåpen?

Gjør en gammel kåpe varmere og mer unik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne kåpen fra BikBok har jeg hatt i mange år. Den har rett og slett gjort jobben sin og jeg har blitt litt lei av den. I tillegg er den litt kald for de minusgradene vi har fått slengt i fleisen de siste ukene.

Sauepels selger de på IKEA, Ålens og mange andre interiørbutikker. Mange har også gammel sauepels liggende i form av gamle kåper, noe det også bugner av i bruktbutikker. PLUSS (ja, mulighetene er mange) at de fleste stoffbutikker med respekt for seg selv selger fuskepels. Så mulige måter å skaffe seg et stykke pels som ikke stammer fra pelsnæringen, er mange.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har tatt utgangspunkt i et stykke sauepels som jeg har kjøpt på IKEA. Jeg har siklet på disse stykkene lenge og liker så godt krøllene og fargetonene men jeg har ikke helt visst hva jeg skal gjøre med de. Men det gjør jeg nå.

Dette stykket ble nye mansjetter og krage på den gamle BikBok-kåpen min. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til denne oppskriften trenger du ikke symaskin!

HER finner du oppskriften, steg for steg.

LYKKE TIL!

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!