Filmer

Last inn flere filmer
19 Juni 2015

Kjære (mar) Mor!

I dag slippes min første smykkekolleksjon! Se den her.

jennye-kolleksjon-plakater-A4_01

Bli med på fotoshooten HER! 

Ring-marmor

Jeg har latt meg inspirere av de harde, men samtidig myke linjene fra Art Deco, og hentet mye inspirasjon fra interiøret i den stilperioden. Det er mye geometriske former og lite krimskrams. Store, glatte flater, runde former og levende materialer. Materialer og former i deilig balanse.

armring-marmor

Jeg har tatt i bruk marmor, et materiale vi har sett mye i interiørtrender, som jeg synes passer ypperlig med matt gull- litt funky og litt elegant.

+-®re-stor

Jeg har alltid hatt “Getto- hoops” som en “Guilty pleasure”. Jeg har alltid følt meg som “Jenny From The Block” med hoops. Men jeg har stort sett måttet kjøpe de i billige kjedebutikker. Jeg har rett og slett savnet et par eksklusive hoops i bra materiale som holder et helt liv. Og nå har jeg de! De er matte på utsiden og blanke på innsiden som gir de et spennende utrykk. De er akkurat passe store og kommer også i små med riller på. Jeg elsker å bruke alle samtidig!

jennye-kolleksjon-plakater-A4_02COVER+-®re-litenI designprosessen har jeg lett i gamle smykkeskrin, vært på antikvariater på leting etter gamle smykketeknikker og materialer jeg kunne ta i bruk. Jeg har sittet lenge med arkitektvenninnen min Line som er rå på linjer og balanse i former. Og alle disse inntrykkene har blitt kolleksjonen som den er nå!

Ring-bred

jennye-kolleksjon-plakater-A4_04 anheng-marmor

Ring-smal

Jeg har alltid synes det er så fint å gå med en ring på en smykkelenke. Så jeg har designet et smykke som er en litt mer avansert versjon av det. En ring med fire hull i, og lenken trés gjennom hullene, kryss i midten, så festes lenken med små bolter.

anheng-kryssDe klassiske perleøredobbene s0m vestkantjenter (meg selv) har brukt i en årrekke har jeg oppdatert og laget i marmor- en stor og en liten versjon!

+-®re-marmor-liten

+-®re-marmor-stor

Kampanjebildene er tatt av (Den fantastiske) Jeton Kacaniku!

Kolleksjonen finner du i David Andersen sine forretninger og i nettbutikken deres HER!

Hva synes du om kolleksjonen?

Andre artikler

Redningsskjørtet

Magen vokser og garderoben krymper deretter. Jeg har laget skjørtet som redder antrekket.