Filmer

Last inn flere filmer
11 November 2014

Kjendisgallabonanza!

Mandager ass. Den dagen i uka man helst vil ligge under dyna, slippe å small talke og helst bare gå med pysjamas hele dagen. Men ikke denne mandagen! Fordi det var duket for Kjendisgalla... Den oppegående leser skjønner at det er en galla med masse kjendiser. Så pysjen måtte bli hjemme, finstasen måtte på, fjeset måtte sparkles og det var bare å stålsette seg for small talk i stor skala. Kvelden skulle by på take off på dansegulvet med Cowboylaila og en aldri så liten pris...

Skal innrømme at jeg er litt skeptisk til konseptet med kjendiser som skal være bestevenner bare fordi de er kjente. Men etter å ha fått meg ny jentegjeng i form av Edna Falao, Lilli Bendriss, Cowboylaila og megselv, synes jeg det er det mest geniale konseptet i hele verden. Helt rå damer med fantastisk individuell stil. De er proppfulle av historier rundt garderobene sine og de har lovet med en sniktitt. Så jeg satser på stilportretter av disse damene på nettsiden snart!

My new clique:

IMG_8338_sfw

Det er jo faktisk ingenting som er morsommere enn fotobooth på fest. Merkelig konsept egentlig. Vi fyller mobilene med hundrevis av bilder, men å få de fysisk i hånden utløser en barnslig glede. IMG_7385_sfw

I tillegg til ny jentegjeng, fikk jeg også en pris! En grønn pris for det engasjementet jeg har for redesign og gjenbruk. Det var utrolig stas og få pris for noe jeg synes er så gøy og så viktig. Gjenbruk og redesign er ikke bare bærekraftig,  man får unike klær og det er så givende å skape noe håndfast. Jeg mener jo at klær kan være så mye mer enn tekstiler på en henger. Klær kan inneholde utrolig mye historier og følelser. Så husk å sjekke loftet til moren din, bestemoren din eller onker´n din, og få historiene!

EK5P2157_1_0_sfw

Se og Hør, som deler ut prisen, hadde også satt sammen noen av antrekkene mine gjennom året som er gjenbruk, vintage og omsøm. jennyskavlan555_0_sfw

Om antrekkene:

1. Blondekjole fra 20tallet som jeg har arvet av en eldre dame. Kjolen har tilhørt filmdivaen Gloria Swanson!

2. Vintagekjole fra Karl Lagerfeld på premieren av Børning.

3. Vintage Balmain kjole på Melodi Grand Prix.

4. Vintage kimono kjøpt på Roskilde på Ellefesten.

5. Redesignet kjole fra Fretex på Gjenbruksdagen i Fredrikstad, lårhøye støvletter også fra Fretex.

6. Brudekjolen min, blonder fra Fretex kjole. Se film om brudekjolen min HER.

Antrekket på Kjendisgallaen var også redesign og vintage. Kjolen jeg gikk med er en Gucci kjole designet av Tom Ford. Jeg har fått kjolen av en butikk i Oslo som heter Kamikaze. De fant den bak på lageret, og er fra seint 90tallet.

Kjolen er egentlig helt lang, men jeg ville bruke den kort. Så jeg tok vekk det nederste partiet sånn at jeg kan lett feste det på igjen og bruke den lang ved en senere annledning.

Kjolen før:

IMG_7364-sfw Jeg brukte kjolen kort med nude sko fra Mango, en vintageveske jeg har arvet og med et smykke i håret.

seoghør2_sfw seoghor2_sfw DSC03335-sfw

Hårpynten og øredobbene er laget av et statementsmykke. Oppskrift på dette og hvordan leg har laget sveisen finner du HER!

 

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!