Filmer

Last inn flere filmer
19 Januar 2015

Kræsj Pink!

I helgen fylte vi konserthuset i Stavanger med konfetti, Admiraler, Åretst beste musikk og lange kjoler! Oh, for en fest....

Jeg har aldri vært på Spellemannprisen før, bare sett på prisutdelingen og festen med lange blikk. Konseptet med å stappe de råeste musikerne inn i et rom, alt fra danseband til hiphop-konger, for å hylle segselv- det høres for godt ut til å være sant. Og i år fikk jeg muligheten til å lede det, med Mona B. Riise, som jeg også har beundret på Stjernekamp kveld etter kveld. Stødig, morsom og enormt snill.

image001

FullSizeRenderVi hadde aldri møtt hverandre før, og kastet oss ut i jobben sammen et par uker før det store showet. Det morsomste er jo å hive seg inn i materien og skrive manus. Vi gøtsa litt på manus og hadde ambisjoner om å både være litt morsomme og ha fakta´n i orden. Så gøtsa vi litt på kjolene også, noe vi er veldig glade for. Det har jo vært delte meninger, noen mente kræsj og noen mente pink. Vi kunne ikke være mer fornøyde og følte oss superfine. Jeg synes det blir litt kjedelig om man safer hele tiden. Det er jo bare klær, og så utrolig gøy det er å leke seg med farger, former og stoff. Det har vært et veldig fint, effektivt og morsomt samarbeid med kostymedesigner Susanne Hoftun, designer Tina Steffenakk Hermansen og de fantastiske sydamene hennes.

IMG_0023

Strålende fornøyde.

FullSizeRenderMed kjolene i bagasjen bar det til fire intensive dager i Stavanger med prøver, promo og pizza. IMG_0164

Overtidspizza etter 15 timer med prøver og preik. Takk gud for sminkører.image1Sminkeguru Mette svinger kostene og gjør meg vertinneverdig.

Spellemann-2014-2_sfw

IMG_0162IMG_0211

Bare å forte seg å ta et skamløst selfie i det Mona snur ryggen til.

IMG_0182

Busted, og Mona skal også være med.

IMG_0203PicFrameVi fjonger oss litt på rød løper for showstart. IMG_0205

Spellemann-2014-45_sfw

Og så, endelig- klart for fest. Det var selvfølgelig så gøy at jeg ikke rakk å ta ett bilde.

IMG_0218

Synkrone programledere.

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!

DIY URO

Lag babyuro av gamle klær!

Tidenes kostymesalg.

Den Norske Opera & Ballett selger unna tusenvis av kostymer, og jeg fikk ta en sniktitt!