Filmer

Last inn flere filmer
02 Desember 2014

Lapdance og ninjaskills

I helgen var det duket for det storstillte musikkshowet og prisutdeligen p3gull, og for min del ble det en intim affære.

Jeg har tidligere vist at jeg er en ninja, en mester i forkledning. Som da jeg var på hytta i fjor og klarte å gå i ett med omgivelsene på imponerende vis. Skjermbilde-2014-12-01-kl.-14.21_sfwJeg fikk testet om jeg fortsatt har de samme ninjaevnene da jeg var på Gevir på lørdag. Du kan bedømme om jeg har det, om du ser meg da.

DSC03408_sfwEtter at jeg hadde gjemt meg lenge nok, kom jeg frem og lot Evelyn Sol og AG Starheim svinge sminkekoster, løshår og hårspray for å gjøre meg og mine gode venninner Gitte og Malin festklare. Den eneste ulempen med å bli stylet på Gevir, er at man kan gå glipp av festen man skal på fordi det er så hyggelig og gøy å sitte der å skravle og bli høy på hårspray.

Jentene før sminke, øl og hårpåfyll.

DSC03410_sfwMen så ble det andre boller…DSC03426_sfw DSC03414_sfwFlettemesteren Evelyn brukte løshår og lagde en stor fiskeflette på meg.DSC03433_sfwGitte hadde på seg et skørt fra Mardou & Dean, topp fra Fall Winter Spring Summer og støvletter fra Fretex lånt av meg. Malin hadde vintagebukser og topp fra Mardou & Dean og jeg hadde på meg støvletter fra Top Shop og genserkjole fra Alexander Wang by H&M.DSC03440_sfwDSC03443_sfw

DSC03447_sfwEtter at vi hadde pyntet og jålet oss uforskammet lenge på supersalongen Gevir, bar det avgårde til musikkshow ledet av Norges kuleste dame, Live Nelvik.

Under showet kunne folk stemme på hvem av P3 programlederne Ronny Brede Aase eller Niklas Baarli de ville at skulle fremføre en Nicki Minaj inspirert lapdance. Det er ikke en samedans, men er erotisk jokkedans foran en person som sitter på en stol og tar imot.

Og jeg ble den heldige personen som skulle sitte på stolen og ta imot. Under kan du se hvordan det så ut fra der jeg satt.

p3_sfw

Takk Niklas. du ga allt og jeg vil være evig taknemlig for at jeg fikk ta lapdancejomfrudommen din.

Når show og fest var skikkelig i gang var det for gøy til å ta bilder. Men jeg og Malin klarte å snike oss med på et bilde med Leo og Onkel p, og Erna sneik seg med på min selfie. Typisk statsministere. Også var det fine farger og damer på festen!

FullSizeRenderp3

Erna

DSC03458_sfw DSC03452_sfw DSC03449_sfw

Andre artikler

Tidenes kostymesalg.

Den Norske Opera & Ballett selger unna tusenvis av kostymer, og jeg fikk ta en sniktitt!

Stang inn!

Sjekk ut denne enkle og morsomme oppskriften på hengende klesstang.

The Office

Endelig er mitt nye syverksted ferdig!

Brosjesjåfør

Jeg kjører en haug gamle brosjer på kåpen for å glæmme den opp.

Sminkedokke

En 60-talls inspirert sminkelook med masse glød, steg for steg.