Filmer

Last inn flere filmer
23 September 2016

Royal redesign

Jeg fikk en helt konge utfordring, se hvordan det gikk her!

Processed with VSCO with c2 preset

*Dette innlegget er skrevet i samarbeid med skokjeden Mani. 

Det var en gang en ung dame som het Åse Kristin. Hun engasjerte seg i ungdom og politikk i fylket delt av fjorder og fjell, Møre og Romsdal. Kongen fikk en dag nyss i den unge damen med et brennende engasjement og inviterte henne til slottet i den store hovedstad. Hun takket selvsagt ikke nei til en slik fjong invitasjon og fant fram en himmelblå drøm av en kjole. Men Åse hadde ingenting å ha på beina en kongefest verdig. Det var da redesigner Jenny måtte trå til!

Et par sko fra Mani, noen øredobber fra 20-tallet og en haug med gamle smykker og strass. Det var det som skulle til for at Åses føtter kunne glitre i slottparken en sen sommerdag i september.

Nok eventyr. Sammen med skokjeden Mani fikk jeg det utrolig morsomme oppdraget å redesigne et par sko fra Mani sitt sortiment til noen som skulle på noe helt spesielt. 

Åse Kristin ble den utvalgte

Her kan du se hvordan det gikk da hun fikk seg nye og helt unike sko da hun skulle til kongen.

 

Gjør det sjæl! 

Om du har lyst til å ta fatt på et par sko du har liggende for å gi de nytt liv, eller det superkule paret jeg redesigner, her har du en DIY-video som viser hvordan du gjør det, steg for steg.

Det du trenger er en tang til å fjerne overflødige detaljer fra smykkene du skal feste på, en pinsett til å bruke til å feste på små steiner. Så trenger du lim. Jeg brukte et hurtigtørkende superlim som har litt gele i seg så det ikke bare renner. Kjøpt på Jernia. Kontaktlim funker også. Det tørker litt treigere, men det sitter bra.

Processed with VSCO with c2 preset

En av disse er invitert til kongen. Gjett hvem.

Processed with VSCO with c2 preset

Det er ikke bare Åse Kristin som skal få unike og redesignede sko, jeg har plukket ut en vinner til som også skal feire noe helt spesielt. Resultatet av dette kommer snart!

Så heng på!

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!