Filmer

Last inn flere filmer
22 Mars 2015

Palmesus og dus.

Endelig en hel helg hvor jeg og favorittdingsen (Thomas) kunne gjøre det helger er til! Seriøs avslapping og alt annet vi ikke har fått gjort på lenge. Siden januar har helgene stort sett gått med til jobbing for min del og ekstemt mye dansing for mannen.

IMG_1022

Jeg var på innspilling i Nordfjordeid på vestlandet torsdag og fredag. Lager nemlig en serie til nettsiden som jeg gleder meg til å fortelle dere om! Så da jeg kom hjem fredag kveld, var det offisielt HELG!

Jeg vil påstå at helgen er den beste oppfinnelsen siden symaskinen, og denne helgen fikk leiligheten en skikkelig våroppfriskning!

IMG_2088 IMG_2089

Av flere grunner har jeg fått oppheng på kaktuser. For det første er jeg seriemorder når det kommer til blomster og planter. Jeg steller, googler og stalker Finn Schjøll- til ingen nytte. Jeg dreper orkidéer på en liten uke. Og orkidéer er som James Bond, nærmest umulige å drepe. Så! Tilbake til kaktusen, de dævver jo ikke! Også liker jeg at de er så typete. De har liksom hver sin personlighet.

Her kan du se hvordan jeg og dingsen tolker hver vår kaktus. Om de var mennesker, hadde de sett sånn ut…

IMG_1163 IMG_1162

Vi hadde en palme som het Olof, oppkalt etter Olof Palme. Men tror du ikke han har gjorde som sin navnefar, gikk hen og døde…!?

Derfor skal vi gi planteprosjektet en ny sjanse og kjøpte en fantastisk, stor, kårny og gøyal kaktus og en ny palme med 70talls vibber. Kaktusen heter Baktus, etter kompisen til Karius og den nye palmen har vi ikke navn på enda, kom gjerne med forslag!

IMG_1135 IMG_1136

Ikke nok med nyinnkjøpte planter denne helgen, vi fikk også et foto som vi fikk til bryllupsdagen vår tilbake fra rammeverstedet, Popop Urban Art and Frameshop.  Det er et foto tatt av den fantastiske kunstfotografen Per Maning.

IMG_1113 IMG_1116 IMG_1130_2 IMG_1122_2 IMG_1137

Han tar mye bilder av dyr, så det passet bra med neshornbabyen i keramikk som moren min har laget. Begynner å bli rene dyrehagen hjemme hos oss nå.

IMG_1169_2

Den nye palmen har vi satt på soverommet, utrolig delig med en levende plante der. Meget ålreit å våkne til en lat søndag morgen.

IMG_1153_2IMG_1139IMG_1157

Lovlig sein frokost med bananpannekaker, egg og bacon og smoothie.

Nyt resten av helgen! Og har du forslag på hva vi kan kalle vår nye palme, rop ut!

Andre artikler

DIY URO

Lag babyuro av gamle klær!

Stang inn!

Sjekk ut denne enkle og morsomme oppskriften på hengende klesstang.

The Office

Endelig er mitt nye syverksted ferdig!

Jeg flytter ut!

Slapp av, det er ikke så dramatisk. Jeg trenger verksted og en viss knott trenger barnerom.