Filmer

Last inn flere filmer
07 Desember 2014

Photobomb av bakfull mann

Endelig søndag og hviledag! For noen da.... Min kjære ektemann har hatt en go´gammaldags todagers så jeg lot han sove videre mens jeg sto opp for å ta bilde til Phulekalenderen. I går hadde vi Skavlan-julebord med fettere, kusiner og overhodet sjæl, Mimmi. Hun fylte 80år i sommer, så julebordet var gave fra alle barnebarna. Blir faktisk ikke hyggeligere, til tross for at jeg er litt tung i toppen i dag. Men phulekalenderen skulle oppdateres, og i dag var jeg ikke alene...

Jeg stylet kjolen med vintage kimono, vintage levisbukser og favoritt dr.martens skoene mine, i vinrød fløyel. Jeg stillte meg opp på fotoveggen jeg har fått satt opp hjemme og begynte å ta bilder med den lille selvutløserknappen du kan se jeg holder på alle bildene. Så hørte jeg pluttselig trøtt humring bak meg. Thomas hadde sneket seg inn døren bak fotoveggen og ville veldig gjerne være med på bildet.

IMG_7829_sfwEller kanskje bare litt søndagsnærhet…

IMG_7834_sfw IMG_7831_sfwSjekk ut Phulekalenderen! 

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!