Filmer

Last inn flere filmer
13 April 2015

Sånn går no dagan…

Livet som selvstendig næringsdrivende byr på utrolig varierte dager. Her er en dag i mitt liv...

Står opp 07.30, faker et gjesp så dere skal skjønne at det er tidlig for en uten fast jobb. Kjører i meg en kopp pulverkaffe. Jeg elsker pulverkaffe. Folk har blitt så kaffejålete at noen må sette ned foten.

IMG_1468

Oppdager at kranen ser ut som at jeg har en ståltiss, jeg våkner brått.

IMG_1467

Klæsjer på litt sminke, inspirert av en sminkefri fotoshoot jeg gjorde denne uken for Det Nye, prøver jeg å venne meg til å bruke minimalt med sminke. Føles gøtt.

IMG_1474

Klar for avmasj. Jeg går stort sett dit jeg skal, så sekk og gåsko er obligatorisk.

IMG_1482

Hører på lydbok om en fyr som strander på Mars, sjuke greier.

IMG_1484Går forbi en søppelbil, vurderer å ta rennarart og hoppe inn i bilen for å være morsom på snapchat. Dropper det av hensyn til neseborene til de jeg skal møte resten av dagen.

IMG_1492

Har dagens første møte med andre freelancere som ikke er vant til å starte så tidlig. Fam, Malin, Gitte og jeg legger planer rundt et potensiellt prosjekt som skal hjelpe og inspirere unge mennesker innen kunst og kultur. Forhåpentligvis skal dere snart få høre mer om det.

IMG_1498

Frokost inntas i form av havregrøt og kaffe.

IMG_1494

Så bærer det til NRK. Jeg skal være med å lede TV aksjonen i år igjen, og snart skal jeg ut å reise på en utrolig spennende repotasjetur. Årets aksjon går til Regnskogfondet, så det er kanskje ikke så vanskelig å gjette hvor jeg skal….

IMG_1502

Jeg prøver å få gjort alt jeg skal i NRK før jeg må kaste inn håndkle og innse at jeg ikke rekker neste møte uten å ta en taxi.

IMG_1513

Dagens tredje jobbøkt er hos David Andersen. Jeg er i gang med å designe en smykkekolleksjon for de, så jeg ser på prøver, gjør endringer, godkjenner materialer, logo og bilder.

IMG_1535 IMG_1524 IMG_1545

Kaster meg rundt og rekker så vidt dagens siste møte, har glemt å spise og drikke så jeg hiver i meg en pose nøtter og en flaske vann i heisen opp til møte.

IMG_1549

Møte med en potensiell samarbeidspartner, jeg insisterer på å prate når vi tar bilde så det ser ut som at jeg har stålkontroll.

IMG_1553

Puh! Rakk alt! Klemmer inn en fredagsøl og noen grillpølser med venninnene mine.

IMG_1556

Klar for middag og for å hilse på den nye valpen til bestemoren min. Kjøper blomster og is fordi jeg er en halvtime forsinket.

IMG_2906

Runder av kvelden med den nydeligste lille fyren, Gullik<3.

IMG_1563

Og sånn går no dagan…

Andre artikler

Min korte tubakarriere.

Jeg bommet like mye på antrekket i Filharmonien som da jeg startet å spille tuba i 4.klasse.