Filmer

Last inn flere filmer
08 Juni 2016

Sko til DIN dag!

La meg redesigne et par unike sko til din spesielle annledning.

*Dette innlegget er skrevet i samarbeid med skokjeden Mani.

Noe av det morsomste jeg vet om å redesigne er sko. Det er stort sett lite å gjøre med formen, og man kan gå bananas med detaljer og forskjellige materialer.

Jeg har tidligere delt flere oppskrifter på hvordan man med enkle grep kan gjøre om sko man er gått lei, så de får et nytt  og lengre liv, og her er noen av de:

Sko med silkesløyfer finner du oppskrift på HER.

P6180142 P6180160

Sko med snøring finner du oppskrift på HER.

_DSC9239_sfw_close _DSC9211_sfw

Jeg gikk også løs på sko i den siste SYOM-boka mi.

skocollage

Designe unike sko til DEG!

Nå ønsker jeg å ta redesign av sko til nye høyder, spesielt for deg. Det skal ikke spares på noen ting og jeg skal gjøre alt for å gjøre din spesielle anledning enda mer spesiell med de perfekte skoene. Både skokjeden Mani og jeg har en lidenskap for sko og den vil vi dele med deg ved denne konkurransen.

Hvordan delta? Alle kan delta, unge og gamle, gutter og jenter. Kanskje du skal ha konsert med bandet på skoleavslutningen, gifte deg eller kanskje gjøre noe du gruer deg til og kan trenge noe oppløftende å titte på neders på kroppen…? Alt du trenger å gjøre er å laste opp en film eller et bilde på Instagram hvor du forteller om din anledning. Tagg ditt innlegg med #skotildindag og #maniplussjenny. Da kan det bli deg jeg redesigner et par ”one off a kind” sko til ut fra Mani sin kolleksjon!

Har du ikke åpen Instagramkonto, kan du sende søknad til marked@skomani.no

Hva kan du vinne? To heldige vinnere får et par sko redesignet spesielt for sin anledning. Jeg håndplukker sko fra Manis sommerkolleksjon og gir dem det løftet de trenger for å gjøre din dag enda mer spesiell. I tillegg er alle som deltar med i trekningen av 3 gavekort fra Mani på 1000,- og 2 skopleiesett til en verdi av 500,-.

ss16_jennyskavlan_konkurranseside_allefiler

Lykke til!

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!

Enarmet banditt

Med en liten dose kleptomani, en god saks og en gammel skjorte, har du deg en ny topp.