Filmer

Last inn flere filmer
13 Mai 2015

Sminkefri og frank

Som det første Norske motemagasinet har DetNye laget en helt retusj og sminkefri utgave. Og jeg får flashe favorittstrekkmerkene mine på coveret!

IMG_4333

Det er jo det arret jeg har i panna etter å ha gått på vegger og lyktestolper og de små strekkmerkene jeg har på hoftene som er MEG. Og det er jo denne versjonen av meg som jeg og de rundt meg ser mest av.

Jenny_06

Men i en setting som denne shooten, eller på TV, da får man smurt et lag med selvtillit i fjeset i form av sminke. Det er litt som å gå inn i en rolle som programleder eller covermodell. Og dette laget med sminke er ikke et problem før det er et problem å klare seg uten. Sminkelaget ble fjernet og dette ble en veldig fin og personlig fotoshoot med den superkule fotografen Oda Berby.

Det at DetNye dedikerer et helt blad til naturlig skjønnhet synes jeg er utrolig kult. Redaktør Karine Thyness sier “Sminke kan være fantastisk, men det er ikke fantastisk hvis du føler at du ikke kan vise deg uten”

Jenny_05

Det er jo veldig gøy med sminke og klær. Problemet kommer først hvis du lar deg hemme av det. Da begrenser det deg og det potensiale du har, og  jeg synes det er viktig at vi utnytter vårt fulle potensiale som menneske.

JennyJenny

Jeg er absolutt forfengelig, men jeg er også veldig opptatt av at forfengeligheten ikke kan vinne over hodet. For det er hodet ditt som skal gi deg et lykkelig liv. Det er engasjementet, humoren og huet ditt som skal gi deg en spennende jobb og en partner og venner som beriker livet ditt. Livet er så mye morsommere hvis man jåler det litt ned.

Jenny_01

Og husk at det eneste forholdet som varer livet ut er det du har til deg selv, så vær kul med deg selv. Ikke stå fem centimeter fra speilet og gransk deg selv for ting du ikke er fornøyd med, du står jo aldri så nærme noen andre uansett. Gå et skritt tilbake og oppfør deg mot deg selv som du ville gjort med bestevenninna di. Sånn som jeg gjorde på fotoshooten, jeg ga boller til meg selv.

IMG_1443

Jenny_07

Les hele intervjuet og se bildene av meg og åtte andre usminkete profilerte damer i Det Nye som er i butikk fra mandag!

Og del et bilde av din naturlige skjønnhet på Instagram! #usminket2015

Foto: Oda Berby

Les mer om utgaven her!

Andre artikler

Stang inn!

Sjekk ut denne enkle og morsomme oppskriften på hengende klesstang.

Sjøsprøyter

Hva skjedde egentlig med Havfruen Ariel etter at hun fikk prinsen?

The Office

Endelig er mitt nye syverksted ferdig!

Sminkedokke

En 60-talls inspirert sminkelook med masse glød, steg for steg.