Filmer

Last inn flere filmer
08 Mai 2015

Smykkesniktitt

I juni kommer min første smykkekolleksjon som jeg designer for David Andersen. Marmor, art deco og matt gull er noen av stikkordene.

Untitledmarble1Jeg har latt meg inspirere av de harde, men samtidig myke linjene fra Art Deco, og hentet mye inspirasjon fra interiøret i den stilperioden. Det er mye geometriske former og lite krimskrams. Store, glatte flater, runde former og levende materialer. Materialer og former i deilig balanse.

IMG_1816

Jeg har aldri være så smykkete av meg og mener nok ikke at “Diamonds are a girls best friend” -har et par ting på ønskelisten min over diamanter… Thomas- om du leser dette, det er ikke sånn at jeg NEKTER å ta imot diamanter altså… ;-)

IMG_1846

Jeg har valgt å bruke forgylt sølv med en matt, gullfarget overflate kombinert med en marmorstein. Med den varme gullfargen og marmorens levende overflate satt sammen med rene linjer synes jeg man får en fin balanse. Litt funky, men fortsatt veldig brukbart. 

IMG_1799

Det kommer rundt ti forskjellige smykker, alt fra øreringer til armbånd, og her kan dere se en prøve på en av ringene i kolleksjonen med innfelt marmor. Den representerer den øvrige kolleksjonen godt.

IMG_1801

IMG_1798

Snublet over et av de første kampanjebildene jeg tok for David Andersen, måtte sjekke om den tøytete poseringen fortsatt sitter- og det gjør´n.

IMG_1807Hva synes du? Liker du kombinasjonen gull og marmor?

Andre artikler

DIY URO

Lag babyuro av gamle klær!

Stang inn!

Sjekk ut denne enkle og morsomme oppskriften på hengende klesstang.