Filmer

Last inn flere filmer
28 Juni 2016

Strike a pose

Sjekk ut den miljøvennlige handlevesken Miljøagentene og jeg har designet!

*Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Rema1000.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Årets strandbag.

BRUK HODET, VI HAR BARE ÉN KLODE

Hei! Jeg stikker hodet kjapt ut av den altoppslukende babyboblen fylt av gulp, nyforelskelse og fortyllende babyduft for å fortelle dere om et designprosjekt som Miljøagentene, Rema 1000 og jeg har jobbet med i lang tid nå.

2015_Jenny_miljø

Jeg og framtiden, som jeg liker å kalle miljøagentene, fikk i oppdrag å designe en miljøvennlig handleveske for REMA 1000.

Hovedformålet med samarbeidet har vært å skape en kul og annerledes handleveske for de som ønsker et miljøvennlig alternativ til den tradisjonelle plastposen. Handlevesken er laget av økologisk og fairtrade-sertifisert bomull og kan bæres både som sekk og veske.

STRIKE A POSE1776_8bit

Overskuddet fra salget av handlevesken går til Miljøagentene, barnas egen miljøvernorganisasjon, som arbeider for å gi barn troen på seg selv, fremtiden og at det nytter å gjøre noe. Gjennom salget av handlevesken vil vi bidra til at Miljøagentene kan fortsette det gode arbeidet de gjør for å engasjere barn og unge i miljøspørsmål.

Vi voksne kan resirkulere, kjøre elbiler, gjenbruke og lage nye lover og regner for å skåne miljøet. Men dette ansvaret havner før eller siden på skuldrene til de som er barn i dag. De er de nye lederne, beslutningstagerne og de nye foreldrene. Og med et så enormt ansvar er det så utrolig viktig at de blir bevisste tidlig. Så miljøvern sitter i ryggmargen deres når de skal ut å forme samfunnet etterhvert. Derfor burde alle barn bli miljøagenter.

HER kan du og barnet ditt bli miljøagent!

IMG_3959

Gjenbruk, kreativitet, individualisme og miljøansvar henger sammen, og det går aldri av moten. Jeg håper at handlevesken  kan få flere til å velge denne fremfor plastposen når de drar i butikken, i parken og på stranda.

STRYK EN POSE

Handlevesken har fått navnet «Strike a pose», eller «stryk en pose» på godt Norsk. For hver gang man benytter vesken spares kloden for nye plastposer.

Vesken kan brukes som sekk, skulderveske og som klassisk handleveske og den kommer i helt naturfarget og i sort og naturfarget. 

STRIKE A POSE1433

STRIKE A POSE1615

STRIKE A POSE1720

FRA BARNEVOGN TIL HANDLEVOGN

Til min store glede oppdaget jeg at vesken også passer ypperlig som stelleveske til vognen, eller til å henge på vognen når man handler, så blir plutselig barnevognen en handlevogn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Sommerens favorittbag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

REDESIGN AV VESKEN!

Vesken er enkel så du kan sette ditt eget preg på den, og mot sommeren vil jeg vise deg hvordan du kan redesigne din egen Strike a pose-veske med trykk, batikk og masse annet gøy, så følg med!

STRIKE-A-POSE1828

Handlevesken kommer i et begrenset antall og er tilgjengelig i alle REMA 1000-butikker. Den koster 99 kroner og overskuddet går rett til miljøagentene.

Foto og video: Jeton Kacaniku

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!