Filmer

Last inn flere filmer
21 August 2016

Strike a pose- DIY

Gi gjenbruksposen din et ENDA lengre liv ved å redesigne den!

STRIKE-A-POSE1828

*Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Rema 1000

Skolestart er rett rundt svingen (eller svett rundt ringen som jeg pleier å si) og jeg vet av lang erfaring at det å imponere litt første skoledag er viktig. Og skolevesker har utviklet seg til å bli en mer og mer ekstrem trend. Mange kaster bort tusenvis av kroner på dyre vesker med riktig merkelapp på.

Kanskje du ikke har råd. Eller kanskje du, med meg, synes det er ganske unødvendig.

Så! Hva med å lage din helt egne skoleveske? Eller en unik trenings- eller strandbag?

Miljøagentene og jeg har designet en miljøvennlig handleveske som du får kjøpt på Rema1000 for 99,-. Overskuddet går selvsagt til barnas egen miljøorganisasjon.

Vesken kommer i sort og i naturfarget, den er produsert i økologisk fairtrade-sertifisert bomull og kan gjøres om til sekk på et blunk!

STRIKE A POSE1250_8bit

Gjør det sjæl!

Vil du lage deg en helt unik bag, kan du la fantasien få fritt spillerom eller la deg inspirere av disse videoene hvor jeg viser deg hvordan man kan redesigne bagen på forskjellige måter. Jeg viser deg hvordan man lager batikk, hvordan man trykker mønster og hvordan man bytter ut snoren på bagen. Disse teknikkene kan også brukes på klær, jeans eller andre ting i tekstil du har liggende som trenger en oppfriskning.

STRIKE-A-POSE1815

Batikk-takk

Lær deg den superhippie teknikken så du kan gjøre alle klærne dine om til batikklær! Eller bare gjør det med bagen din… kanskje lurest det. Uansett, lett og morsomt å kunne.

Who let the dots out?

Lær deg å gjøre enkle plagg, tekstilvesker eller kanskje sko om til noe mer spennende med prikker eller andre ting du vil trykke. oppskriften er i vert fall superenkel!

Sløyf bagen!

Den enkleste oppskriften. Bytt ut tauet på vesken og gi den en ny look.

Foto og video: Jeton Kacaniku/Marius Aaserud

Om du kaster deg ut i en av disse oppskriftene, hadde det vært superkult å se resultatet. Så legg ut bilde av din redesignede bag på Insta med #Remastrikeapose.

Lykke til!

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!