Filmer

Last inn flere filmer
01 August 2016

Sybølgen

Et lite kreativt avbrekk i babyboblen.

IMG_0306.jpgweb

Jeg har vært mor i tre måneder! Det er helt utrolig å tenke på. Åse er den kuleste vi vet om, og alle døgnets minutter går til henne. Selv når hun sover. Da tenker og lukter vi på henne. Så det blir ikke tid til mye annet. Men jeg har kjent at behovet for å utfolde meg litt kreativt har meldt seg. Det kribler i hendene og det er litt godt å kjenne på at jeg har så behov for å sette idéer til livs.

Dette er jo en nettside om miljøvennlig mote og et sted jeg kan spre gjenbruksglede, ikke en mammablogg, så det er jo litt stille her inne. 

Men jeg fikk redesignet en skinnbukse da jeg var på hytta til foreldrene mine. De nybakte besteforeldrene er svært lite vanskelige å be om å passe Åse litt.

Så den gamle skinnbuksa jeg kjøpte på Fretex for noen år siden fikk nytt liv med søt bølgekant nederst og øverst på linningen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset

På hytta har jeg ikke symaskin, så det ble en oppskrift hvor du bare trenger saks, blyant, en rund form og lim. Fiskars har utstyrt meg med sakser for de fleste anledninger (ikke fødselsrelaterte) så jeg fikk satt tekstilsaksen på prøve med denne oppskriften. Og den leverte!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset

 

Untitled-38

Bølgeteknikk på skjørt.

Denne oppskriften kan brukes på alle stoffer som ikke rakner når du klipper i det. Skinn er ypperlig. Teknikken med å klippe ut bølger kan du bruke nederst på ermer, lage magetopp eller bruke den nederst på et skjørt eller en shorts som jeg viser her i denne videoen.

Så finn frem den gamle skinnbuksa, eller kjøp en i en bruktbutikk og gå løs på den! 

Lykke til!

DIY, steg for steg:

*Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Fiskars.

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!