Filmer

Last inn flere filmer
18 November 2015

The Force Awakens

Sjekk ut min Star Wars™-inspirerte look og vinn eksklusiv makeover-dag!

Når det kommer til film så tror jeg vi alle blir revet med av forskjellige faktorer. Noen lever seg enormt inn i handlingen, noen henger seg opp i én karakter men andre kan ikke få nok av soundtracket. Det som stort sett forfører meg når det kommer til storfilmer hvor handlingen utspiller seg i et annet univers eller tidsalder, er det visuelle. Jeg elsker hvordan fargespill, kulisser, kostymer, hår og sminke sammen skaper en helt ny verden man kan ta rennafart og kaste seg inn i! Som med filmen Moulin Rouge for eksempel, jeg kan ikke helt huske handlingen, men det visuelle sitter som støpt i minnet; Dypdykket ned i paris, den overdådige bruken av dype rødtoner i kulisser og kostymer. Den dramatisk hvite huden til Nicole Kidman, de stramme korsettene og de enorme hodepyntene med inspirasjon fra India og Japan- det er en verden jeg kan tilbringe timevis i.

Det er dette konseptet som forfører meg med Star Wars™-filmene også. Den retro Sci-Fi stilen som er blitt helt episk i motebildet. Alle skjønner hva du mener om du sier “Kjolen var helt Star Wars…” Futuristiske, rene former. Elegant samtidig som det er litt funky. Så har du den evinnelige kampen mellom det mørke og det lyse- ja, har fått med meg det selv om jeg lar meg rive med av det visuelle universet. Og denne kampen foregår også inni oss hele tiden. Med klær og sminke kan man hente frem sitt indre mørke og lyse.

Min mørke side vil danse på mørke klubber som om det ikke finnes en morgendag. Hun vil ikke svare på mail, bare hoppe av jobbkarusellen og dytte i seg fritert mat som hun skylder ned med kald øl, i store mengder. Hun vil ikke gjøre regnskap eller skive bursdagsmeldiger. Hun vil skjelle ut folk i tid og utider og kaste kaffen sin i ansiktet på folk som kommer med slibrige kommentarer.

Min lyse side derimot nyter å være pliktoppfyllende og får god samvittighet av å være den første som forlater festen eller kommer på jobb. Hun har ambisjoner om både yoga, Pilates og mindfullness- kanskje alt på en gang mens hun drikker hjemmelagde juicer som er grønne. Hun klarer å fordype seg i bøker i timevis-uten å sjekke mobilen. Hun LIKER stangselleri og skriver fattede innlegg om viktige ting. Hun vil gjøre en forskjell og sende lange meldinger til kollegaene sine om hvor flinke og gode de er.

Jeg tror det beste sånn i livet- er en god blanding. Den gyldne middelvei som man så fint sier. Og apropos gylden!

_DSC5901

I forbindelse med at Star Wars™: The Force Awakens har premiere i Norge 16.desember lanserer Max Factor nå en liten linje limited edition produkter inspirert av det mørke og det lyse som filmene representerer. Leppestiften i fargen Gold er inspirert av the light side, mens Dark Berry er inspirert av the dark side. Mascaraen er en limited edition versjon av den ikoniske False Lash Effect mascaraen.

Mascaraen finner du på vita.no, og den mørke leppestiften i VITA butikkene. Lindex har hele Max Factor Star Wars™ kolleksjonen.

Sammen med Max Factor sin ansvarlige makeupartist, Linda Wickmann, fikk jeg leke meg med produktene og lage min helt egne Star Wars™-look!

_DSC6397

Først la vi en enkel base. Primer, foundation og concealer. Deretter la vi gulleppestiften som highlighter på kinnbena og som øyeskygge.

Ettersom vi gikk for en frisk og enkel stil på øynene kjørte vi på med Dark Berry- leppestiften på leppene. Det ga det hele et litt mørkere og røffere uttrykk.

Når det er Star Wars™-tema føler jeg man kan dra den helt ut. Filmene hyller kvinner som prinsesser og actionhelter. En bra kombo. Derfor ville jeg lage noe glamorøst, litt krigersk og noe med et snev av prinsessetiara til håret.

_DSC6094 _DSC6108

Jeg kjøpte to like smykker, fjernet overflødige lenker med tang og festet de begge der midtskillen stopper bak. For å feste smykkene må man tupere et lite punkt der smykkene skal festes, og så feste smykket på det tuperte punktet med små spenner.

_DSC6159

_DSC6147

Jeg kjøpte en vintagekjole i København i våres. Jeg kjøpte den rett og slett fordi den hadde den elegante Leia-looken. Og da var det ikke en bedre anledning dette til å bruke den!

_DSC6146

Ferdig look!

_DSC6491-Editcover _DSC6311-Edit _DSC6454-Edit

_DSC6329

_DSC6504-Edit  _DSC6260-Edit _DSC6494-Edit

Foto: John Tøsse Kolvik/Simplenæss

VINN MAKEOVER-DAG MED LINDA!

Èn heldig vinner stikker av med en full makeover-dag med Max Factor sin ansvarlige makeupartist, Linda Wickmann. Max Factor dekker også reise og evt hotellovernatting hvis vinneren ikke bor på Østlandet. Hovedpremien har en verdi på ca. 23.000 kr. De deler også̊ ut Limited Edition kolleksjonen i trøstepremie til 4 stk.

For å delta i konkurransen, må̊ du regramme bildet av min Star Wars™ -look som jeg har delt på Instagram innen 1. desember. Bildet må merkes  med #glamourforce #maxfactornorway, og du må ha åpen profil for at de skal kunne se bildene og kåre en vinner. Vinneren publiseres på Max Factor Norway sin Instagram – og Facebook side tirsdag 1. desember.

Du kan også sjekke ut Max Factors facebook side for konkurransevilkår og betingelser.

*Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Max Factor og inneholder produktplassering.

Lykke til!

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!

Enarmet banditt

Med en liten dose kleptomani, en god saks og en gammel skjorte, har du deg en ny topp.

Gavejaget

Vi i Tise har gjort det superenkelt for deg som vil satse på gjenbruk i jula!

Strike a pose

Sjekk ut den miljøvennlige handlevesken Miljøagentene og jeg har designet!

The Office

Endelig er mitt nye syverksted ferdig!