Filmer

Last inn flere filmer
04 September 2016

Tise Tise Baby…

Sjekk ut appen min!

Jeg har laget en app! Ok, nå overdrev jeg litt. Jeg har jo selvfølgelig ikke laget en app helt sjæl, det har jeg ikke egenskapene til, stort sett jobber alt teknisk mot meg og jeg foretrekker symaskin fremfor datamaskin. Men Eirik og Axel har stått for programmeringsbiten og har utført den med glans.

tøyseteam

Tise-teamet!

Men jeg har VÆRT MED på å lage en app som handler om min store lidenskap, nemlig gjenbruk!

Jeg har lenge ønsket å ta del i en start-up, lære mer om entreprenørskap og bygge noe med et stort potensial sammen med andre unge og ivrige sjeler. Så å få være med å utvikle appen Tise for kjøp og salg av brukt, med fokus på mote og interiør, føles utrolig riktig og kult.

Gjenbrukstrenden er fortsatt på vei opp i Norge, og vi kvitter oss fortsatt med hele 13 kilo tekstiler i året per innbygger, noe som Tise ønsker å få inn i gjenbrukssirkelen i stedet.

FINN+ INSTAGRAM= TISE

Jeg har personlig savnet en plattform hvor det er lett og inspirerende å kjøpe og selge brukt, og da kom Tise som en enormt positiv overraskelse. Det er enkelt og gøy å legge ut bilder, og appen har mange av de samme funksjonene vi kjenner fra Instagram, som gjør den til en unik og sosial markedsplass. Du kan følge de du liker stilen til og de som bruker samme størrelser som deg, du kan legge på filtere på bildene, like, chatte, og selvfølgelig kjøpe og selge.

Det er på en måte en blanding av Finn og Instagram – kanskje den skulle hett Finnstagram… eller ikke. For da hadde vi blitt saksøkt og meget fattige meget raskt.

tisejenny

EKSTRA MILJØVENNLIG

Inne i appen kan du se hva som finnes i gå- og sykkelavstand fra der du er, noe som gir deg mulighet til å handle enda mer miljøvennlig. Skulle du ha en kleskrise, kan du sjekke hva som er i nærheten og dra å kjøpe med en gang.

Noe annet gøy er at selve handelen ofte fører til et fysisk møte mellom to folk, og jeg har selv møtt skikkelig fine folk når varer skal overleveres. Jeg kjøpte blant annet den rosa Levis-buksen til morra til Anders…

 

VINTAGE-LOVE

Jeg elsker å finne unike plagg med historie, derfor har appen fått en egen vintage-kategori. I disse masseproduserte tider er det få klær som er så forseggjorte som skikkelig vintage.

Jenny og kunde

Men det er håp i disse masseproduserte klestider. Unge folk i dag er mye mer miljøbevisste og opptatt av å ha en unik stil enn da jeg vokste opp. Da var det mer påkrevd å ha en uniform. Jeg skilte meg ut som brukte gamle klær og sydde om klærne til moren min.

Om du vil være unik og miljøvennlig, da er gjenbruk det eneste riktige.

KJØP MIN GARDEROBE!

Som nettgruinder har jeg selvfølgelig min egen Tise-konto. Nesten på samme måte som Mark Zuckerberg har sin egen facebook-konto. Jeg har ryddet kraftig i garderoben min og selger masse klær, sko og tilbehør!

Her en noe av det jeg selger…

IMG_0320 IMG_0321 IMG_0322 IMG_0323 IMG_0324 IMG_0325 IMG_0326

Last ned appen helt gratis og kos deg på skattejakt! La Tise-pause bli den nye tissepausen.

*Dette blogginnlegget inneholder reklame for Tise.

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!