Filmer

Last inn flere filmer
03 September 2014

UFF da!

Man kan si mye om Jernbanetorget i Oslo. Det skal jeg ikke. Men jeg kan si noe om favorittbutikken min som også er en yndling blant de med knekk i knærene og rollerblades som ferdes mye på dette livsfarlige torget. Nemlig UFF!

2013_jscom_syom1_sfs

UFF på Jernbanetorget drives av et nydelig ektepar bestående av Geir (vet ikke hva han heter, men han ser ut som en Geir) og den spanske kona hans. Musikken de spiller i butikken er på høyde med det beste fra utlandet. De har altså én cd som har gått på repeat siden 2009. På den ihjelspilte CDen er det spor etter spor, det ene vakrere enn det andre, med kjente norske viser fremført på spansk vis. Og når jeg sier spansk vis mener jeg at vokalisten ER spansk men har oversatt låttekstene i Google translate. Gitaren er byttet ut med ukulele og alle andre instrumenter med kastanjetter. Så samtidig som du leter etter bruktskatter kan du nyte spanske remixer av bla “Jeg vil ha en liten hund” og Arne Bendiksens”Jeg vil ha en blå ballong” (min favoritt) .Så dette MÅ oppleves.

En annen ting i butikken som MÅ oppleves er et stativene med skinnklær. Deilige, brukte skinnklær det er lett å sy i og som kommer i alle farger. Brede skinnskjørt med en verden av muligheter når det kommer til redesign, eller til å brukes som de er.

2013_jscom_syom1_sfs-5

2013_jscom_syom1_sfs-3

 

I forrige uke kjøpte jeg med meg et sort og et hvitt skinnskjørt og sydde enkle, sporty ryggsekker av de.

_DSC6812

_DSC6966

Jakke: Vintage kjøpt på Roskilde/bukse: Vintage fra L.A/ Sko: Diemme

_DSC7005

 

Camo er ikke bare trendy, det er også en ypperlig forkledning når man skal spionere.

Camo er ikke bare trendy, det er også en ypperlig forkledning når man skal spionere.

Denne sekken kan du lære å lage HER! 

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!