Filmer

Last inn flere filmer
03 Februar 2015

UFF, her kommer 70-tallet!

Jeg ELSKER når tydelige tiår gjør sitt comeback i motebildet og 70tallet kommer virkelig til å sette sitt spor på denne våren. Semskede kåper, jordfarger, slengbukser og tenniskjoler er på vei inn i kjedebutikkene i hopetall. Men det som er så fantastisk med gammel mote som igjen gjør sitt inntog, er jo at man kan sikre seg de ekte, gamle skattene i bruktbutikkene. De lagde jo de fineste slengbuksene og printene på 70 tallet. Jakten er i gang!

IMG_0818Det er to UFF butikker i Oslo som jeg pleier å handle i. Det er den som ligger på Jernbanetorget, som har spesialisert seg på 80-tallet, skinn, hverdagsklær og brudekjoler. Her kan man gjøre kupp som de klassiske langrennsanorakkene og skinnbukser. Les om den HER. 

Også er det UFF underground. Det var her jeg var i dag, på jakt etter det glade 70-tallet. Her har de utrolig mye mønstrete klær fra 40-50 tallet, til 70- tallet. Fløyelsskjørt, Levis bukser, hippiekjoler og silketørkler. Les om butikken HER. 

uffJeg kjøpte en kjole, en ring og en skjorte. Ringen kostet 25 kroner og er stor, chunky, grønn og digg. Den har ikke spor av at metallet er slitt og at det er et annet materiale under, så jeg krysser fingrene for at den er sølv.

IMG_0780Denne kjolen falt jeg pladask for, den er i en lett bommullskvalitet. Det er mye av disse 70-talls kjolene som er i Polyester og andre syntetiske stoffer, så det var veldig gøy å finne en i et naturmateriale. Jeg må bytte ut strikkene på skuldrene, så tenker jeg den er super å bruke i sommerbryllup, og når jeg har brukt den lang, skal jeg sy den kort og bruke den på festival!

IMG_0783Jeg klarte ikke la denne funky, lille saken være igjen i butikken. Jeg elsker at mønsteret følger formen på skjorten, med linjer på kragen og langs der man knepper. Den har litt av glammen til Versarce og mønsteroverloaden til Givenchy.

IMG_0779

Jeg stylet den med selebukser med sleng fra Zara og vintagebelte.

IMG_0803 IMG_0800 IMG_0807 IMG_0822 IMG_0816Hva er ditt favoritt tiår, motemessig?

Andre artikler

Stjerner i sikte

Lag vårens IT-skjørt av et gammelt olaskjørt du har liggende!